Üldtingimused

Vastutame teie isikuandmete turvalisuse eest ja püüame tagada nende maksimaalse kaitse. See privaatsuseeskiri (edaspidi “poliitika”) kirjeldab, kuidas ja mis eesmärgil me teie isikuandmeid töötleme, kui pääsete juurde meie veebisaidile veebiaadressil webpcstudio.com (edaspidi “sait”) või kui me saame selliseid andmeid oma turundustegevus, töövõtjate otsimine ja ettevõtete koolituse läbiviimine. See poliitika määratleb ka privaatsusõigused ja selgitab, kuidas vajadusel meiega ühendust võtta.

Kes me oleme?

Teabe- ja arvutikeskuse piiratud vastutusega ettevõte (edaspidi "meie", "meie", "meie" või "webPCstudio") on loonud selle saidi suhtlemiseks juhuslike külastajate, potentsiaalsete töötajate, töövõtjate ja meie teenustest huvitatud ettevõtetega, samuti teabe edastamine webPCstudio kohta.

webPCstudio võib olla selle poliitika kohaselt töödeldud isikuandmete omanik ja / või haldaja.

Sellel saidil külastades nõustute meie poliitikaga ja nõustute, et võime oma veebisaiti külastades koguda isikuandmeid. Kui te ei nõustu selle poliitikaga, lahkuge sellest saidist. Selle poliitika tingimustele saame nõusoleku ja muul viisil, mis ei ole vastuolus Ukraina õigusaktidega.

Juhul, kui kogume isikuandmeid muudest allikatest (mitte saidi kaudu), palume teil selle poliitikaga tutvuda ja nõustuda selle tingimustega.

webPCstudio teeb kõik endast oleneva, et teie isikuandmeid usaldusväärselt kaitsta ja töödelda vastavalt Ukraina isikuandmete kaitse seaduse nõuetele.

Milliseid andmeid me kogume?

Selles jaotises teavitame teid, andmeid ja seda, millistel juhtudel me kogume. Saame koguda, säilitada ja kasutada vajalikke andmeid, et pakkuda külastajatele meie saidilt maksimaalset kasu.

Meie veebisaidil toimuva sessiooni ajal võime koguda järgmisi andmeid:

  • Teave, mille edastate otse, kasutades kontaktvorme või e-kirju, sealhulgas e-posti aadress, telefoninumber, eesnimi, perekonnanimi, ettevõtte nimi, ametinimetus, postiaadress ja muu teave, mida soovite ise meile edastada;
  • Andmed teie käitumise kohta lehtedel teie külastuse ajal ja teave selle kohta, kuidas te seda saiti sirvite;
  • Statistika: konkreetsed külastatud lehed, saidil olevate kordumatute sissekannete arv, brauser, kust saiti külastad, ekraani eraldusvõime ja teie kasutatav opsüsteem.
  • Lisaks võime koguda teie isikuandmeid turundustegevuse, ettevõtete koolituse ja töövõtjate leidmise käigus.

Ülaltoodud tegevuste käigus võime koguda järgmisi andmeid:

  • Otse sinult, kolmandatelt isikutelt või avalikest allikatest kogutud teave, sealhulgas e-posti aadress, telefoninumber, nimi, perekonnanimi, ettevõtte nimi, ametikoht, postiaadress jne;
  • Teave, mis sisaldub või on seotud mis tahes sõnumiga, mille saadate meile või saadate selle veebisaidi kaudu (sealhulgas meiega peetav kirjavahetus, teatisega seotud teabevahetuse sisu ja metaandmed) või muude sidevahendite kaudu;
  • Teave, mille annate osalemiseks webPCstudio üritustel (konverentsid, loengud, muud koolitusüritused);
  • Kõik muud isikuandmed, mida otsustate meiega jagada.
  • Nimetatud tasu põhineb teie nõusolekul või muul õiguslikul alusel, mis on esitatud allpool ja vastavalt kehtivatele seadustele.

Kogume enamikku isikuandmeid, mis pole avalikud, otse teie või teie esindajate käest, isiklikult, telefoni või elektrooniliselt.

Mõnel juhul võime kasutada (töödelda) teie isikuandmeid, mille on esitanud kolmandad osapooled (näiteks keegi soovitas teid võimaliku töö jaoks). Sel juhul võtame mõistlikud meetmed tagamaks, et olete saanud teavet kolmanda isiku poolt meile edastatud andmete kohta.

Teie õigused

Püüame olla täiesti läbipaistvad teie isikuandmete kasutamisel ja võtame mõistlikke meetmeid, et võimaldada teil oma isikuandmete kasutamist parandada, muuta, kustutada või piirata.

Isikuandmete kaitsmiseks on teil järgmised õigused:

  • teada kogumise allikaid, nende isikuandmete asukohta, töötlemise eesmärki, isikuandmete omaniku või haldaja asukohta või viibimiskohta või anda asjakohane korraldus selle teabe saamiseks volitatud isikutele, kui seaduses ei ole sätestatud teisiti;
  • saada teavet isikuandmetele juurdepääsu võimaldamise tingimuste kohta, sealhulgas teavet kolmandate isikute kohta, kellele tema isikuandmeid edastatakse;
  • juurdepääs oma isikuandmetele;
  • saada seaduses sätestatud tähtaja jooksul vastus teie isikuandmete töötlemise kohta, samuti saada selliste isikuandmete sisu;
  • esitada isikuandmete omanikule põhjendatud taotlus vastuväitega teie isikuandmete töötlemisele;
  • esitama põhjendatud taotluse oma isikuandmete muutmiseks või hävitamiseks, kui neid andmeid töödeldakse ebaseaduslikult või kui need pole usaldusväärsed;
  • kaitsta oma isikuandmeid ebaseadusliku töötlemise ja tahtmatu varjamise, hävimise, tahtliku varjamise, selle mitteteatamise või enneaegse edastamise tagajärjel tekkiva kahju eest, samuti kaitsta ebatäpse teabe või üksikisiku au, väärikuse ja ärialase mainet halvustava teabe esitamise eest;
  • esitada pädevatele riigiasutustele või kohtule kaebusi seoses teie isikuandmete töötlemisega;
  • kohaldada isikuandmete kaitset käsitlevate õigusaktide rikkumise korral õiguskaitsevahendeid;
  • teha reservatsioone nõusoleku saamisel oma isikuandmete töötlemise õiguse piiramiseks;
  • võtab tagasi nõusoleku isikuandmete töötlemiseks;
  • tundma isikuandmete automaatse töötlemise mehhanismi (vajaduse korral);
  • kaitsta automatiseeritud otsuse eest, millel on talle õiguslikud tagajärjed.

Oma õigusi saate kasutada, saates päringu kontaktide lehel märgitud kontaktidele.

küpsised

Meie veebisait kasutab küpsiseid andmete kogumiseks ja külastajatele kasutajasõbralikumaks muutmiseks.

Küpsised on teie arvutisse salvestatud eraldi andmed, mis aitavad veebisaidil teid järgmisel külastusel ära tunda. Küpsised koguvad automaatselt andmeid, mis iseenesest ei võimalda inimest tuvastada, näiteks brauser (brauser), opsüsteem, domeeninimi, suhtlus saidiga, külastuse aeg, asukoht ja populaarseimad külastatavad lehed.

Nõustudes meie privaatsuspoliitikaga ja püsides veebisaidil webPCstudio, annate oma nõusoleku küpsiste kasutamiseks meie veebisaidil. Nende andmete kustutamiseks seadmest ja andmete kogumise lõpetamiseks saate oma brauseri seadetes küpsised kustutada või välja lülitada.

Üldiselt aktsepteerivad brauserid küpsiseid. Kui soovite keelduda küpsistest, blokeerida küpsiste kasutamist, kustutada küpsiseid või saada küpsise saatmise kohta sõnumit, muutke brauseri seadeid.

Privaatsuspoliitika muutmine

webPCstudio jätab endale õiguse seda privaatsuspoliitikat igal ajal muuta. Muudatuste jälgimiseks on soovitatav see privaatsuseeskirjad perioodiliselt üle vaadata. Selle privaatsuseeskirjade muudatused kehtivad nende lehele postitamisel.

Jätkates meie saidi ja koolitusteenuste kasutamist, nõustute nende muudatustega.

Kontaktandmed

Kui teil on selle privaatsuspoliitika ja saidi kasutustingimuste kohta küsimusi või märkusi, saatke palun e-kiri aadressile office@webPCstudio.com teema pealkirjaga "Privaatsuseeskirjad".

Kasutame cookies et muuta meie sait teile mugavamaks.

Küpsiste kasutamise kohta saate lugeda siit: privaatsuseeskirjad.