Загальні положення та умови

Ми відповідально ставимось до збереження Ваших персональних даних та прагнемо забезпечити їх максимальний захист. Ця Політика конфіденційності (надалі – «Політика») описує, як і з якою метою ми обробляємо Ваші персональні дані, коли Ви звертаєтесь до нашого веб-сайту за адресою webpcstudio.com (надалі – «веб-сайт») або коли ми отримуємо такі дані в процесі нашої маркетингової активності, при пошуку підрядників та в процесі здійснення корпоративного навчання. Ця Політика також визначає Ваші права на приватність і пояснює, як зв'язатися з нами, якщо це необхідно.

Хто ми?

Товариство з обмеженою відповідальністю «Інформаційно-комп'ютерний центр» (далі - "ми", "нас", "наш" або "webPCstudio") створило цей веб-сайт для спілкування з випадковими відвідувачами, потенційними працівниками, підрядниками, компаніями, зацікавленими в наших послугах, а також для надання інформації про webPCstudio. 

webPCstudio може виступати власником та/або розпорядником персональних даних, оброблених відповідно до цієї Політики. 

Відвідавши цей веб-сайт, ви приймаєте нашу Політику та погоджуєтеся з тим, що ми можемо збирати персональні дані під час відвідування нашого веб-сайту. Якщо ви не згідні з цією Політикою, будь ласка, залиште цей веб-сайт. Ми можемо отримувати згоду з умовами цієї політики та в інші способи, які не суперечать законодавству України. 

У разі, якщо ми збиратимемо персональні дані з інших джерел (не через веб-сайт), ми будемо просити Вас ознайомитись з цією Політикою та погодитись з її умовами. 

webPCstudio прикладає максимум зусиль для надійного захисту Ваших персональних даних та їх обробки згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».

Які дані ми збираємо?

У цьому розділі ми проінформуємо Вас, які дані та у яких випадках ми збираємо. Ми можемо збирати, зберігати та використовувати дані, необхідні для надання відвідувачам максимальної користі від нашого веб-сайту. 

Під час сеансу на нашому веб-сайті ми можемо збирати такі дані:

  • Інформація, яку ви надаєте безпосередньо за допомогою контактних форм або повідомлень електронної пошти, включаючи адресу електронної пошти, номер телефону, ім'я, прізвище, назву компанії, назву посади, поштову адресу та будь-яку іншу інформацію, яку Ви самі бажаєте нам надати;
  • Дані про вашу поведінку на веб-сторінках під час вашого візиту та інформацію про те, як ви переглядаєте веб-сайт;
  • Статистичні дані: певні сторінки, які ви відвідуєте, кількість унікальних записів на веб-сайті, веб-переглядач, з якого ви відвідуєте сайт, роздільну здатність екрана та операційна система, яку ви використовуєте.

Крім того, ми можемо збирати ваші персональні дані у ході маркетингової активності, в процесі здійснення корпоративного навчання, а також в процесі пошуку підрядників. 

Під час вказаної вище активності, ми можемо збирати такі дані:

  • Інформація, зібрана безпосередньо від Вас, від третіх осіб або з публічних джерел, включаючи адресу електронної пошти, номер телефону, ім'я, прізвище, назву компанії, посаду, поштову адресу тощо;
  • Інформація, що міститься або стосується будь-якого повідомлення, яке ви надсилаєте нам або надсилаєте через цей веб-сайт (включаючи листування з нами, вміст зв'язку та метадані, пов'язані з повідомленням) або через будь-які інші засоби комунікації;
  • Інформація, яку Ви надаєте для участі в подіях webPCstudio (веб-конференції, лекції, інші навчальні заходи);
  • Будь-які інші персональні дані, якими Ви вирішили поділитися з нами.

Згадане збирання здійснюється на основі вашої згоди або іншої правової основи, представленої нижче та відповідно до чинного законодавства.

Ми збираємо більшість персональних даних, які не є публічними, безпосередньо від Вас або Ваших представників, особисто, телефоном або в електронному вигляді. 

За деяких обставин ми можемо використовувати (обробляти) ваші персональні дані, надані третіми особами (наприклад, хтось рекомендував вас для потенційної роботи). У такому випадку ми зробимо розумні заходи, щоб переконатися, що ви отримали інформацію про дані, надані нам третьою стороною.

Які ваші права?

Ми прагнемо бути повністю прозорими в тому, як ми використовуємо ваші особисті дані та вживаємо розумних заходів, щоб дозволити вам виправити, змінити, видалити або обмежити використання ваших персональних даних. 

Ви маєте наступні права щодо захисту персональних даних:

  • знати про джерела збирання, місцеперебування своїх персональних даних, мету їх обробки, місце перебування володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати у строки передбачені законодавством, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки Ваших персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є неправдивими;
  • на захист Ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є неправдивими чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до компетентних державних органів або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних (якщо така застосовується);
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Ви можете скористатися своїми правами, надіславши запит контактам, зазначеним на сторінці "Контакти".

Cookies

Наш веб-сайт використовує файли cookie для збору даних і надання відвідувачам більш зручного для користувача перегляду. 

Файли cookie - це окремі дані, які зберігаються на вашому комп'ютері, щоб допомогти веб-сайту розпізнати вас під час наступного відвідування. Файли cookie автоматично збирають дані, які самі собою не дозволяють ідентифікувати особу, такі як веб-переглядач (браузер), операційна система, доменне ім'я, взаємодія з веб-сайтом, час відвідування, місце розташування та найпопулярніші сторінки для відвідування. 

Приймаючи нашу Політику конфіденційності та залишаючись на сайті webPCstudio, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie нашого веб-сайту. Ви можете очистити або вимкнути файли cookie у налаштуваннях вашого Інтернет-браузера, щоб видалити ці дані з пристрою та припинити збирання даних. 

Як правило, браузери автоматично приймають файли cookie. Якщо ви хочете відхилити файли cookie, заблокувати використання файлів cookie, видалити файли cookie або отримати повідомлення про відправлення файлу cookie, будь ласка, змініть відповідні параметри у вашому браузері.

Зміна Політики конфіденційності

webPCstudio залишає за собою право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності в будь-який час. Рекомендується періодично переглядати цю політику конфіденційності для відстеження внесених змін. Зміни до цієї політики конфіденційності є чинним, коли вони розміщені на цій сторінці. 

Продовжуючи користуватися нашим веб-сайтом та навчальними сервісами ви приймаєте ці зміни.

Контактні дані

Якщо у Вас виникли будь-які запитання або коментарі щодо цієї Політики конфіденційності та умов використання веб-сайту, будь ласка, надішліть листа на адресу office@webPCstudio.com із заголовком теми "Політика конфіденційності".

Ми використовуємо файли cookies для того, щоб зробити наш сайт більш зручним для вас.

Можете дізнатися більше про використання cookies тут: політика конфіденційності.